Speciální nutrient k zásobování bakterií mléčného kvašení esenciálními živinami. Kombinovaný přípravek z buněčných stěn, kaseinu a buničiny. Díky této speciální kombinaci živin se docílí výrazného zlepšení aktivity bakterií v problematických vínech. Na rozdíl od vinných kvasinek potřebují bakterie mléčného kvašení četné aminokyseliny. BACTIFERM® podporuje aktivitu bakterií za nepříznivých podmínek, jako je nízké pH, vysoký obsah alkoholu, silně přečiřené víno nebo víno chudé na živiny.



Použití a dávkování: Aplikační množství činí 10 g/hl, takže jednotka balení je určena na objem 2500 litrů. Z

amíchá se do vína před přidáním bakterií nebo se dávkuje do již naočkovaného vína 10 g/hl.



Skladování: BACTIFERM® lze v neporušeném obalu skladovat při 4-6 °C po dobu 18 měsíců. Otevřený obal obratem spotřebujte.

Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378                        



 



Rozšířený popis:

SIHA BACTIFERM® je speciální nutrient k zásobování bakterií mléčného kvašení esenciálními živinami. Je to kombinovaný přípravek z buněčných stěn kvasinek, kaseinů a buničiny. Díky této speciálně sladěné kombinaci živin je docíleno výrazné zlepšení aktivity bakterií v problematických vínech. Na rozdíl od vinných kvasinek potřebují bakterie mléčného kvašení četné aminokyseliny. SIHA BACTIFERM® pomáhá odbourávání kyseliny znovu uvést do chodu při poruchách, zastavení nebo nepříznivých podmínkách okolí.



 



Specifické výhody SIHA BACTIFERM®:

- Drastické zlepšení nabídky esenciálních živin.

- Rychlejší a spolehlivější odbourávání kyseliny v problematických vínech

- Rozšíření okna aktivity při nízké hodnotě pH, vysokém obsahu alkoholu nebo nízkých teplotách

- Získáte čas a tím se minimalizuje riziko druhotné infekce

- Zlepšení senzorického profilu



 

Použití a dávkování

SIHA BACTIFERM® se zamíchá do vína buď před přidáním bakterií nebo se jednoduše dodávkuje již naočkované víno.

Aplikační množství činí 15 g/hl, takže jednotka balení vystačí na 2500 litrů.

SIHA BACTIFERM® odpovídá vinařskému kodexu mezinárodní organizace O.I.V. a je přípustný podle platného německého vinařského práva.



 

Vlastnosti výrobku

Použití SIHA BACTIFERM® zabrání poruchám během biologického odbourávání kyseliny v problémových vínech a podporuje aktivitu bakterií v problematických vínech.

V případě podmínek nepříznivých pro biologické odbourávání kyseliny, např. nízké pH, vysoký alkohol, silně předčeřené mladé víno nebo víno chudé na živiny, nabízí SIHA BACTIFERM® dodatečnou jistotu. V něm obsažená speciálně sladěná kombinace živin přináší zřetelné zlepšení aktivity bakterií.



 

Bezpečnost

Při použití v souladu s určením a při odborné aplikaci SIHA BACTIFERM® nejsou známé žádné negativní účinky. Bezpečnost list EU poskytujeme na požádání.



 

Skladování

SIHA BACTIFERM® lze v neporušeném obalu skladovat při 4 – 6 °C po dobu 18 měsíců. Otevřený obal obratem spotřebujte.





Druhy balení

SIHA BACTIFERM® má číslo zboží 93.440 a dodává se v tomto balení:

375 g hliníková vícevrstvá folie

Hlavní klíč celního sazebníku: 3821 00 00





Ověřovaná jakost

U SIHA BACTIFERM® se během procesu výroby pravidelně kontroluje vysoká jakost výrobku. Tyto zkoušky zahrnují jak technická kritéria funkčnosti, tak i potravinářskou nezávadnost. Přísné kontroly se dále provádějí přímo před konečným balením a během něho.


Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.

BL_Bactiferm.pdf
TI_Bactiferm_CZ.pdf

Podobné produkty: