Glutastar

Pridanie prípravku GLUTASTAR™ prispieva nielen k ochrane muštu pred oxidáciou v najskoršom štádiu procesu výroby vína, ale aj posilnenie aromatickej intenzity a perzistencie vďaka uvoľneniu vysokej úrovne stabilizačných peptidov, ale aj k zvýšeniu pocitu v ústach a mohutnosti vína vďaka obohateniu polysacharidmi, ako u bielych, tak aj u ružových vín.

Naše nabídka

ALPEN Wildhorn 32

Pokud věnujete vinohradu více než několik hodin denně, jistě oceníte nástroj, který se pohodlně drží v ruce, udrží si ostří a odolá opotřebení. Koneckonců, ideální nástroj by měl plně splňovat svůj účel, a vaše ruce by měly zůstat o následujícím dni plně funkční. Představujeme vám ALPEN Wildhorn 32!

Naše nabídka

Sublifresh

SUBLIFRESH®, speciální přípravek byl formulován tak, aby osvěžil a zvýraznil aroma bílých a růžových vín. Dá se použít do moštu i do vína.

Naše nabídka

Stimula

Výživa pro kvasinky bohatá zejména na kyselinu pantothenovou, thiamin, kyselinu listovou, zinek a hořčík.

Více o produktu

Plnící linka LIPERA

Lahvování vašeho vína nikdy nebylo jednodušší. Připravili jsme pro vás webové stránky s nabídkou služeb našich plnících a etiketovacích linek.

Přejít na web

Go Ferm

Go-Ferm je speciální přípravek pro rehydrataci kvasinek, obsahuje výživné komponenty, vitamíny, minerální látky a aminokyseliny. Podporuje stálý a čistý průběh alkoholového kvašení.

Naše nabídka

Doprava po ČR

Naše zboží dopravujeme po celé České republice.

Velké skladové zásoby

Máme velké skladové zásoby, které čekají na odeslání.

Zákaznická podpora

Naši zaměstnanci jsou vám k dispozici pro odbornou radu.

Možnost nákupu online

Většinu zboží si můžete zakoupit online nebo přímo na prodejně.

Příprava vinice na jaro

Becopad

Filtrační cvíčky

Krášlení a stabilizace vín