Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Kvasinky Cryarome, 20 g
Kód: 080030
Z 300
47.32 bez DPH
SklademVhodné zejména pro: Ryzlink rýnský, Müller Thurgau, Sauvignon, aromatická a rosé vína
Aroma: Vytváří výrazně kořenitá, svěží a aromatická vína
Popis: Chladnomilné kvasinky, velmi rychlý rozkvas, spolehlivé kvašení za studena a tolerance alkoholu 1j.6 % ob
kvašení: 12 - 20°C
Kvasinky CRYAROME® jsou vhodné pro kvašení za studena s vysokou tvorbou aroma, vytváří výrazné kořenité, ovocné a svěží víno. U vín se zvýšeným zbytkovým cukrem podporují větší komplexnost, vhodná pro kvašení ledových a slámových vín.
Použití a dávkování:
Připravte si správnou dávku kvasinek na množství moštu, který chcete kvasit. Za normálních podmínek kvašení: 15-20 g / hl. Za obtížných podmínek kvašení: 30-50 g/hl.
Doporučená teplota kvašení:
12-18 °C.
Příprava zákvasu:
Na 1 díl suchých kvasinek přidejte 5 dílů moštu a 5 dílů teplé vody (30-40 °C). Kvasinky aktivujte 15-20 minut. Lehce promíchejte. Tvorba pěnové korunky ukazuje aktivitu kvasinek. Nechte vychládnout cca na 20 °C a následně přidejte do moštu a promíchejte. U moštu pod 15 °C nechte vychládnout na maximální rozdíl 7 °C.
Skladování:
Skladujte v chladu a suchu. Kvasinky lze v neporušeném balení skladovat při 5-15 °C po dobu tří let.
Na krátkou dobu je lze skladovat i při teplotě 25 °C. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
Servis: (+420) 775 004 044, 777 784 378
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Přípravek ke zlepšení struktury a komplexnosti vína
NOIR ACTIVA MAX
Hyper aktivované uhlí s odbarvovacím účinkem ve formě granulátu
Eliminace oxidů a proteinů z moštů a vín.
Vhodné zejména pro: Rulandské modré, Frankovka, Modrý Portugal,
Aroma: Pro červená vína s mírným, zaobleným, ale s výrazným ovocným aroma
Popis: Vhodné pro školení barrique, kvašení: 26 - 28 °C
Vhodné zejména pro: Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Müller Thurgau, Muškát moravský, muškátové odrůdy
Aroma: Vhodné pro aromatické odrůdy. Podporují aroma broskve, růže a manga
Popis: Chladnomilné kvasinky plynulé kvašení, vhodné pro mošty o vysoké cukernatosti. Toleruje nízké teploty, kvašení: 12 - 22 °C
Vhodné zejména pro: , Výroba základních vín určených k destilaci
Aroma: Neutrální
Popis: SO.SPIRIT je kvasinka S. cerevisiae galactose - pro výrobu vín určených k destilaci. Díky svým fermentačním a organoleptickým vlastnostem SO.SPIRIT přispívá k docílení vysoce kvalitních destilátů. Navíc produkuje jen malé množství vyšších alkoholů a ethylacetátu. SO.SPIRIT produkuje vinné destiláty s květinovým a ovocným profilem, které jsou velmi jemné a na patře působí dojmem příjemné kulatosti.
Vhodné zejména pro: Rulandské bílé, Rulandské šedé, Chardonnay, rosé vína
Aroma: Produkuje vína středomořského typu a jemně ovocné aroma
Popis: Rychlý rozkvas a průběh kvašení, kvašení: 17 - 20 °C
Vhodné zejména pro: , Pro dodání aromatické intenzity, úplnosti a jemnosti a na výrobu bílých a růžových vín
Aroma: Thioly (zejména 3MH a A3MH), terpeny, norisoprenoidy, estery mastných kyselin
Popis:
Homogenní koloidní suspenze ke zlepšení kvašení a setřásání při kvašení sektu v láhvích.