Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Antartika, 20 l
Kód: 180155
Z 3
9485.95 bez DPH
SklademPodobné produkty:
Speciální enzym pro uvolnění aroma. Enzym uvolňující aroma mladých bílých a rosé vín, zvláště vhodný pro aromatické odrůdy.
Vhodné zejména pro: , Intenzivní aroma tropického ovoce
Aroma: Podporuje tvorbu ovocného aroma žlutý meloun, banán
Popis: Podpořit střední dávkou živných solí, kvašení: 18 - 20 °C
Granulovaný sodno-vápenatý bentonit, odstraňuje termolabilní bílkoviny z vína. Kromě adsorpce bílkovin lze v malé míře snížit i obsah tříslovin a těžkých kovů. Vysokým podílem „Na“ má velmi vysokou adsorpční schopnost vůči proteinům.
Kmen kvasinek byl vybrán na Novém Zélandu, aby se zlepšil fermentační výkon a odrůdový charakter Sauvignonu.
Vhodné zejména pro: Frankovka, Rulandské modré, Cabernet Sauvignon, Zweigeltrebe,
Aroma: Červená vína získají hluboký charakter, aroma sušeného ovoce až lehké aroma pražení
Popis: Silné kvašení, toleruje vysoké teploty rmutu max. do 34 °C, kvašení: 28 - 30 °C
Vhodné zejména pro: , Na výrobu růžových ovocitých vín a kulatých vín
Aroma: Fermentační aromata (červené ovoce - neamylické)
Popis:
Vhodné zejména pro: Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Sylvánské zelené, Müller Thurgau, Veltlínské č. rané, rosé vína
Aroma: Ovocné až neutrální aroma, zachová odrůdový charakter
Popis: Přednostně mošty s vyváženým obsahem živin, kvašení: 15 - 22°C
Vhodné zejména pro: Plavac Mali, Pinot Noir, Trollinger, Blauer Portugieser, Syrah, Blanc de Noir, Chorvatská vína.
Aroma: Svěží ovocná červená vína a růžová vína.
Popis: Silný fermentor, eliminuje toxiny, nízká produkce siřičitanů a H2S
Dávkování: 20 g/hl, 40 g/hl za nepříznivých podmínek