Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Sulficorbate poudre, 0,5 kg
Kód: 020313
Z 626
331.4 bez DPH
SklademSO2 a kyselina askorbová jsou silné antioxidanty, které pracují ve vzájemné synergii a vhodně se doplňují. Zatímco účinek kyseliny askorbové je krátkodobý, SO2 funguje dlouhodobě, proto je vhodná jejich kombinace. Díky vyváženému složení poskytuje přípravek SULFISCORBATE POUDRE stejný podíl kys. askorbové a SO2.
Na hrozny: 6 – 18 g / 100 kg
Do moštu: 6 – 18 g/ hl
Do vína: 6 – 12 g/ hl
Dávka 6 g/100 l SULFISCORBATE POUDRE obsahuje 2 g/hl SO2 a 2 g/hl kys. askorbové. Maximální přípustná dávka přípravku SULFISCORBATE POUDRE je 75 g/hl. Přípravek se aplikuje přímo na hrozny, případně rozmíchává v moštu, vínu nebo chladné vodě.
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
Akktivovaný, vybraný špičkový bentonit Na+Ca k efektivnímu čiření a stabilizaci bílkovin.
Vhodné zejména pro: Chardonnay, Rulandské bílé, Rulandské šedé,
Aroma: Díky kombinaci tří kvasinkových kmenů zajišťují širší variaci a přirozenou rozmanitost aroma
Popis: Rychlý rozkvas, malá tvorba pěny, pomalejší průběh kvašení. Vhodné pro výrobu vín se zbytkovým cukrem. kvašení: 16 - 22 °C
Vhodné zejména pro: Syrah, Merlot, Cabernet, Mourvčdre, Výroba červených komplexních vín s ovocným a kořeněným aroma s velkou aromatickou svěžestí
Aroma: Zvýraznění sekundárního aroma
Popis: VIALATTE FERM® R96 je kvasinka S. cerevisiae, která je zejména uznávaná pro svou schopnost zvyšovat potenciál hroznů a pro svou univerzálnost. VIALATTE FERM® R96 se skvěle přizpůsobuje množství odrůd a různým stupňům zralosti pro výrobu mladých vín anebo vín určených k archivaci. Aromatický profil tíhne spíše k tónům červených a černých bobulí a ke kořeněným a balsamikovým vůním (pepř, eukalyptus, lékořice...). Takto vyrobená vína jsou komplexní s velmi svěžím aromatickým profilem. VIALATTE FERM® R96 se doporučuje pro vinifikaci hroznů odrůd Syrah, Merlot, Cabernet, Mourvčdre atd.
Vhodné zejména pro: , Universální pro všechny bílé odrůdy
Aroma: Vytváří mohutné exotické aroma. Kvasinky na aroma, tvorba ovocných esterů.
Popis: Plynulé kvašení je nutno podpořit vysokou dávkou živných solí. kvašení: 17 - 20 °C
BECOLITE® 4000
Středně jemný filtrační perlit o velkém výkonu k čiření kapalin s velkým obsahem kalu, jako je ovocná šťáva, sladina, kvasinkový a sdírací kal, odpadní voda. Ideální k tvorbě základního naplavení u vakuových rotačních filtrů
Vhodné zejména pro: , Pro červená vína určená k zrání
Aroma: Delikátní kořeněná chuť a aroma, podporuje odrůdově charakteristické tóny
Popis: Vysoce odolné vůči alkoholu nad 19 % obj. a velmi odolné proti vysokým teplotám při kvašení až 36 °C
Speciální homogenní roztok taninu ke krášlení vína.
Vysoce aktivní přípravek slouží k biologickému odkyselení při výrobě vína bílého a rosé.