Vhodné zejména pro: výrobu sektu. Ryzlink rýnský, Kerner, Tramín červený, Pálava, Sauvignon, Neuburg, muškátové odrůdy.
Aroma: podporující odrůdové aroma, tropické ovoce, ananas a citrus
Popis: Vhodné na výrobu sektu a vína, u kterého se dokvašení předčasně zastavilo. Doporučená teplota kvašení: 15-20°C.
Zavolejte nám:
+420 602 747 484-
VÝROBA VÍNA
add remove
-
PŘÍPRAVKY
add remove
-
SKLEP
add remove
- Filtrační materiály add remove
- Skladování add remove
- Sanitace
- Nerezové nádoby add remove
- Lahve add remove
- Čerpadla add remove
- VINOHRAD add remove
- LABORATOŘ AKREDITOVANÁ add remove
-
ZAHRADA
add remove Hnojiva add removePostřiky add removeSubstráty add removeSemena add removeTrávník add removeRuční nářadí add removeNůžky add removeZavlažování add remove
-
SLUŽBY
add remove
Plnící linky
add removeMobilní plnící linka pro tichá vína add removeMobilní etiketovací a záklopková linka add removePůjčovna add removePůjčení vzpěnovače add removePůjčení plničky Bag in Box add removePůjčení uzavíracího stroje add removeTest integrity add removeGrafické práce a návrhy
add removeGrafické práce a návrhy add remove - BLOG
-
KONTAKTY
add remove
Prodejna CZ
add remove-
LIPERA s.r.o.
- Vinařské potřeby
- Podivínská 1470
- 691 02 Velké Bílovice
- Česká republika
- +420 602 747 484
- obchod@lipera.cz
- Pondělí až pátek: 7:30 - 17:30
- Sobota: 8:00 - 11:30
Prodejna SK add remove-
LIPERA SK s.r.o.
- Vinárske potreby
- Bernolákova 18
- 902 01 Pezinok
- Slovenská republika
- +421 911 347 925
- info@lipera.sk
- Pondelok až piatok: 8:00 - 17:00
-
Výživa Gärsalz, 100 g
Kód: 210010
Z 248
40.99 bez DPH
Sklademkvasinková výživa
Čistý, speciálně pro výživu kvasinek upravený diamonfosfát.
Použití: Gärsalz zajistí rychlé rozmnožování kvasinek, zabezpečí dostatek dusíku a fosfátu. Aplikujte 3 x po 20 g / hl. 1. dávka před kvašením, 2. dávka po 3 dnech a 3. dávka v polovině kvašení. Přípravek rozpusťte přímo v malém množství moštu a přidejte do celého objemu a promíchejte.
Dávkování: Normální kvašení 3 x 20 g/hl
Skladování: Skladujte v chladu a suchu. Skladovat v neporušeném balení při 15-25 °C po dobu tří let. Otevřené balení těsně uzavřete a v nejbližší době spotřebujte.
SIHA Gärsalz je čistý, speciálně na výživu kvasinek vyrobený diamonfosfát určen k použití při obtížných podmínkách kvašení.
Specifické výhody SIHA Gärsalz: Zajistí rychlé rozmnožování kvasinek. Bezpečně vyrovnává nedostatek dusíku a fosfátu. Lepší výsledný stupeň prokvašení a vyšší výtěžek alkoholu Použití SIHA Gärsalz rozpusťte přímo v malém množství šťávy nebo studené vody, a pak přidat do materiálu ke kvašení. Dobré zamíchání zajistí optimální rozložení.
Dávkování: Při normálním průběhu kvašení přidejte 100 g SIHA Gärsalz na 100 l (vyhláška EU 1410/2003 z 07.08.2003) moštu nebo vína. Bezpečnost Při použití v souladu s určením a při odborné aplikaci nejsou známé žádné negativní účinky. Při přepravě, skladování a použití chemikálií postupujte zvláště opatrně. Bezpečnostní list EU Vám na požádání zašleme. Skladování SIHA Gärsalz skladujte vždy v těsně uzavřeném obalu, v co nejsušším prostředí. Otevřené originální obaly brzy spotřebujte.
Zobrazené fotografie mohou být ilustrativní.
Podobné produkty:
VINIFLORA CH 35
Kmen vhodný pro bílá, červená a rosé vína s vyšším obsahem SO2 vysoká malolaktická aktivita, vhodné pro simultánní očkování tolerance SO2: volná SO2 do 35 mg/l a celková SO2 do 60 mg/l, obsah alkoholu: do 13,5% obj., teplota: >15°C, hodnota pH: >3,0
Dávkování: 1 balení / 2,5 hl, 25 hl, 250 hl
Enzym odbourávající pektiny při výrobě vína. Zvyšuje výtěžnost šťávy a zlepšuje extrakci barviv a aromatických látek. Jeho použití zvyšuje kvalitu vína přirozeným způsobem, přináší rychlejší čeření a snižuje výrobní náklady.
Vhodné zejména pro: Frankovka, Rulandské modré, Modrý Portugal, Dornfelder,
Aroma: Aroma tmavého ovoce, jako např. ostružiny, rybíz, třešně, klasický „typ Pinot“
Popis: Rovnoměrné, ne příliš rychlé kvašení, toleruje mošty chudé na živiny, tolerance vůči alkoholu do 16 % obj., vhodné pro bariková vína kvašení: 25 - 28 °C
Přímé očkovací kultury pro biologické odbourávání kyselin.
Enzym na předčeření moštu a k rychlému a efektivnímu předčeření moštu. Podporuje cílené odbourání pektinových látek (lepší lisovatelnost rmutu a čeření moštu). Kromě klasického předčeření moštu lze používat i jako flotační enzym.